MasterClass kursusforløb med Kari Killén

Indhold:

Indholdet på dette kursus har fokus på interventionsværktøjerne AAI, IWMC, IA, og Care Index, med særlig fokus på sidstnævnte. Care Index vil blive anvendt på case medbragt af kursisterne, ligesom det øvrige indhold i høj grad vil blive tilrettelagt i forhold til det materiale som kursisterne medbringer.

Målgruppe:

Dette kursus er et MasterClass kursus, hvilket betyder, at man kun kan deltage, såfremt man kan dokumentere viden om tilknytningsteori og tidlig intervention – og i praksis arbejder med sårbare 0-6-årige børn og deres nærmeste omsorgspersoner. Enten via Toftemosegaards 1-årige efteruddannelse til Småbørnskonsulent eller tilsvarende dokumenteret efteruddannelse/viden.

Dato, tid og sted:

Kurset er et særlig tilrettelagt kursusforløb over 5 dage (2 x 2. dag + 1. dag) :

2. februar og 3. februar 2016

30. marts og 31. marts 2016

26.april 2016

Alle dage kl. 9.00-16.00 på Toftemosegaard i Skibby.

Pris:

Kr. 12.575 ekskl. moms, fuld forplejning (morgenmad, frokostbuffet m. drikkevarer, eftermiddagskaffe m. kage + isvand)
Bemærk venligst, at overnatning ikke er inkluderet i prisen.

Tilmelding:

Tilmeldingsfristen er den 6.januar 2016 på kursusforløbet vil ske efter konkret vurdering i forhold til de under målgruppe nævnte optagelseskriterier, og man vil får besked om man er optaget eller ej umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.

Tilmelding kan ske via vores elektroniske ansøgningsskema, klik her.

Kurset vil blive gennemført ved minimum 15 og max 20 deltager.

KariUnderviser:
Det er os en stor ære at kunne præsentere den norske forsker dr. philos. Kari Killén. For de fleste,vil Kari Killén nok ikke kræve den store præsentation, da hun efterhånden har opnået stor international anerkendelse bl.a. for sin bøger”Omsorgssvigt er alles ansvar”, “Barndommen varer i generationer”, “Sårbare børn”, “Professionel udvikling og faglig vejledning” og de netop udkommet “Omsorgssvigt Bind 1 + 2”.

Kari Killén er i dag seniorforsker ved Norsk institutt for forskning om oppvekst, velferd og aldring og er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder.

 

 

Med venlig hilsen
Flemming Zuschlag Christiansen
Leder af Psykologselskabet Toftemosegaard Aps