Hvem er vi?

Toftemosegaard er startet i 1996 af indehaver & Aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen, som er ansvarlig for, at de enkelte kunder får en kvalificeret og professionel behandling, og at de konsulenter, supervisorer, terapeuter, foredragsholdere, kursusholdere m.v., der tilknyttes den enkelte sag udfører et professionelt arbejde af høj kvalitet. Klik her hvis du vil se en liste med vores faste samarbejdspartnere.

Stifter og faglig leder af Psykologselskabet Toftemosegaard

Aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen som har mere end 29 års pædagogisk erfaring med børn, unge og voksne fra vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, integrerede institutioner, behandlingsinstitutioner, døgninstitutioner og sikrede afdelinger (surrogat fængsel) både som pædagog, leder, terapeut og supervisor.

Læs mere om Flemming klik her

Du kan kontakte Flemming på mobil 20 40 83 70 eller på post@toftemosegaard.dk

Daglig leder af Psykologselskabet Toftemosegaard

Ann-Sofi Johansen som har en mangeårig bred socialpædagogisk erfaring, dels som lærer og skoleleder på specialskole, men også som underviser på forskellige efteruddannelser. Ann-Sofi er koordinator og den der i det daglige har ansvaret for, at Psykologselskabet Toftemosegaard ydelser er opdateret og lever op til vores høje forventer om professionel service, både overfor kommunale og private kunder.

Ann-Sofi har fingeren på pulsen i forhold til hvilke kurser, foredrag, efteruddannelser og kompetenceudviklings-forløb, der er relevante både her og nu, men også fremadrettet.

Så har du spørgsmål til vedr. en af Psykologselskabets Toftemosegaards mange ydelser, er du meget velkommen til at kontakte Ann-Sofi.

Læs mere om Ann-Sofi Johansen klik her.

Du kan kontakte Ann-sofi på tlf. 21 12 50 11 eller på ann-sofi@toftemosegaard.dk

Sekretær

Tine Lund Nielsen sørger for det det administrative på Toftemosegaard, herunder tilmeldinger til uddannelser og kurser. Desuden står Tine for kontakten til de studerende og kursisterne.

Du kan kontakte Tine på vores hovednr. 47 52 83 60 eller på mobil 5183 8370 eller på tine@toftemosegaard.dk

Klik her og blev stillet om til en oversigt over Toftemosegaards faste samarbejdspartner.