Toftemosegaard er startet i 1996 af daglig leder & Aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen, som er ansvarlig for, at de enkelte kunder får en kvalificeret og professionel behandling, og at de konsulenter, supervisorer, terapeuter, foredragsholdere, kursusholdere m.v., der tilknyttes den enkelte sag udfører et professionelt arbejde af høj kvalitet. Klik her hvis du vil se en liste med vores faste samarbejdspartnere.

 

Plakat billede til Soc._small1Stifter og faglig leder af Psykologselskabet Toftemosegaard

Aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen som har mere end 29 års pædagogisk erfaring med børn, unge og voksne fra vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, integrerede institutioner, behandlingsinstitutioner, døgninstitutioner og sikrede afdelinger (surrogat fængsel) både som pædagog, leder, terapeut og supervisor.

Læs mere om Flemming klik her

Du kan kontakte Flemming på mobil 20 40 83 70 eller på post@toftemosegaard.dk

 


Daglig leder af Psykologselskabet Toftemosegaard

Ann-Sofi Johansen som har en mangeårig bred socialpædagogisk erfaring, dels som lærer og skoleleder på specialskole, men også som underviser på forskellige efteruddannelser. Ann-Sofi er koordinator og den der i det daglige har ansvaret for, at Psykologselskabet Toftemosegaard ydelser er opdateret og lever op til vores høje forventer om professionel service, både overfor kommunale og private kunder.

Ann-Sofi har fingeren på pulsen i forhold til hvilke kurser, foredrag, efteruddannelser og kompetenceudviklings-forløb, der er relevante både her og nu, men også fremadrettet.

Så har du spørgsmål til vedr. en af Psykologselskabets Toftemosegaards mange ydelser, er du meget velkommen til at kontakte Ann-Sofi.

Læs mere om Ann-Sofi Johansen klik her.

Du kan kontakte Ann-sofi på tlf. 21 12 50 11 eller på ann-sofi@toftemosegaard.dk


 Pædagogisk psykologisk konsulent

Marianne Nielsen udarbejder forældrekompetenceundersøgelser på Psykologselskabet Toftemosegaard i samarbejde med aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen. Marianne har en bred psykologisk og pædagogisk baggrund; herunder 10 år som leder af daginstitutioner 0-6 år og 15 års erfaring som pædagogisk konsulent og som underviser.

Læs mere om Marianne Nielsen her

 

Du kan kontakte Marianne på tlf. nr. 21 12 50 92 eller på marianne@toftemosegaard.dk


Psykolog  & daglig leder af Believe

Katrine Herbst Ahlquist er daglig leder af Believe.dk og løser psykologfaglige opgaver, så som supervision og psykologiske undersøgelser af børn og voksne. Katrine har bred psykologisk erfaring fra arbejdet på døgninstitutionsområdet med udredning, behandling, testning og terapi af børn og unge med psykosociale problemstillinger samt supervision og rådgivning på døgninstitutioner og specialskoler.

Læs mere om Katrine her 

Du kan kontakte Katrine på 29 24 83 70 eller på katrine@believe.dk

________________________________________________________________________________

Psykolog

Camillas Roos hovedfokus er børn og familier. Camilla løser psykologfaglige opgaver, så som supervision, forældrekompetenceundersøgelser og psykologiske undersøgelser af børn og voksne.
Camilla har særlig erfaring med psykologiske undersøgelser, tests og terapi. Hun er desuden certificeret i COS-P familiebehandling.

Læs mere om Camilla her
Du kan kontakte Camilla på tlf. 21 12 50 54 eller på camilla@toftemosegaard.dk

________________________________________________________________________________

Psykolog

Mathias Spangsberg Andersen Mathias har særlig erfaring med udredning og behandling af børn, unge og familier og løser opgaver som forældrekompetenceundersøgelser, psykologiske undersøgelser af børn og voksne og familiebehandlingsopgaver.

 

Læs mere om Mathias her på tlf. nr. 29 24 00 75eller på Mathias@toftemosegaard.dk

Du kan kontakte Mathias på tlf. nr. 29 24 00 75

 


Sekretær

Tine Lund Nielsen sørger for det det administrative på Toftemosegaard, herunder tilmeldinger til uddannelser og kurser. Desuden står Tine for kontakten til de studerende og kursisterne.

 

Du kan kontakte Tine på 47 52 83 60 eller på tine@toftemosegaard.dk

Klik her og blev stillet om til en oversigt over Toftemosegaards faste samarbejdspartner.