Terapi

På denne side er det muligt at læse om de tilbud, som Toftemosegaard tilbyder indenfor områderne, terapi og krisehjælp.

Nedenfor er det muligt at klikke videre på det specifikke område, som har netop din interesse. Vi håber, du finder det, du har brug for, og vi ser frem til at stå til din rådighed.

Terapi (individuelt- par og familieterapi)

Har du udfordringer med samlever, børn, familie, arbejdskollegaer osv., eller er du fx. præget af lavt selvværd, dårligt humør, stress, depression, misbrugsproblemer og har sværere og sværere ved at finde de positive sider af livet… ja så er det måske tid til at overveje professionel hjælp i form af terapi. Læs mere her.

Terapi til ½ pris

På Toftemosegaard udbyder vi en 4-årig psykoterapeutisk efteruddannelse, hvor vi uddanner en masse dygtige psykoterapeuter, der efter endt uddannelse kan optages i Psykoterapeut foreningen med ret til at kalde sig psykoterapeut MPF.På 3. og 4. uddannelsesår er der fokus på arbejde med live klienter. I denne forbindelse søges klienter som ønsker at modtage terapi til ½ pris, hvor det er 1-2 studerende, der står for terapien, evt. sammen med et reflekterende team bestående af 3-6 øvrige studerende. De studerende modtager løbende supervision af uddannet psykolog, og er underlagt tavshedspligt.

Krisehjælp

Toftemosegaard tilbyder psykologisk krisehjælp/debriefing med grupper eller enkeltpersoner. Psykologisk krisehjælp er effektiv, tidsbegrænset og billigere end, hvad de fleste tror. Hjælpen koncentrerer sig om det skete, og fokus er rettet mod at genoprette personens ressourcer. Læs mere her.

Supervision

Toftemosegaard tilbyder også supervision. Læs mere her.

Kontakt

For nærmere information kontakt da venligst aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen på tlf. 2040 8370 eller mail: post@toftemosegaard.dk

Parterapi