Sports-coaching er for dig, som vil blive endnu bedre til at præstere i den sport, du udøver. Sports-coaching handler om den mentale del af dine sportslige præstationer.

Din sports coach på Toftemosegaard har en bred vifte af redskaber til dig, som kan resultere i meget bedre resultater.
Undersøgelse viser, at for eksempel visualisering kan bidrage til at forbedre dine præstationer betydeligt. Når du har været der i dit sind, vil din krop samarbejde bedre !

Coaching er blevet en meget anerkendt og eftertragtet metode til faglig og personlig udvikling. I sportsverden har coaching været anvendt i mere end 30 år.

Mange atleter og sportsudøvere verden over har haft glæde af sports-coaching og forbedret deres resultater betydeligt.
Tiger Woods er en meget fint eksempel på, hvordan sports-coaching kan bidrage til peak performance. Mental sports-coaching har bl.a. gjort ham til golf spiller nr. 1 i verden.

Med sports-coaching på Toftemosegaard kan du frit vælge et individuelt coachingforløb, hvor der tages udgangspunkt i din nuværende situation og dine ønsker om at maksimere dine sportslige præstationer.

sport-coach

Ved sports-coaching vælger du selv den coach, som stiller dig de rigtige spørgsmål, så du bliver mere afklaret omkring de ting, der bevist eller ubevidst forhindrer dig i at nå dine mål.

I et sports-coaching forløb vil du bemærke, at du føler dig mere og mere selvsikker og mentalt stærkere hen af vejen.

Ved sports-coaching får du personlig og målrettet coaching. Første gang vil der blive lavet en handlingsplan for målet for din coaching. Herefter vil du blive coachet, så du finder frem til, hvordan det bliver muligt at opnå dine mål helt efter dine værdier og motivation.

Du vil finde meget dygtige sport- coaches på Toftemosegaard, som kan støtte dig i at opnå dit mål – nemlig at præstere bedre i den sport, du udøver.

Sports-coaching over telefonen er udfordrede, inspirerende og målrettet og du som klient vil uden tvivl kunne forbedre dine sportslige præstationer.