Familiecoaching er til dig/jer forældre, der er kørt lidt (eller meget) surt i jeres familieliv og opdragelse, og som ikke anser terapi som den rette løsning.

Familiecoaching henvender sig til familien, der ønsker at sætte fokus på familiens trivsel i dagligdagen. Det er et tilbud til dig og din familie om at få en hverdag med mere overskud, mere glæde, flere smil og mindre stress for både børn og voksne.

familie-coaching

Familiecoaching på Toftemosegaard har fokus på de bærende historier i og om jeres familie og jeres roller i forhold til hinanden. Vi går tæt på de handlinger, følelser og tanker, der dukker op igen og igen for dig, og som kan være med til forhindre dig i at være den mor/far og kone/mand, du brænder for at være.

Familiecoaching på Toftemosegaard er effektivt, fordi du finder din egen kraft og vilje til at ændre – og fordi fokus lægges på ressourcer og løsninger og ikke på fortidens fejltagelser og årsagsforklaringer, så oplever langt de fleste familier meget hurtigt mærkbare forandringer til det bedre.

HVAD KAN FAMILIECOACHING GIVE TIL DIG SOM FORÆLDER?

Du kan lære at bryde en rolle, der begrænser dig og se dig selv på en helt ny måde.
Du får styrke og indsigt til at finde ud af, hvad du vil i dit liv og din livsglæde smitter af på din familie
Du finder ud af, at der faktisk ikke er noget galt med dig – Du er helt unik som du er!
Din selvfølelse vokser, når du får mere selvindsigt og tager ansvar for dit liv
Du får hjælp til at ændre dine begrænsende tanker om dig selv
Du kan lære at bruge din frygt for f.eks. at fejle til noget konstruktivt