Krisehjælp

Hvad kan vi tilbyde

Toftemosegaard tilbyder psykologisk krisehjælp med grupper eller enkeltpersoner. Psykologisk krisehjælp er effektiv, tidsbegrænset og billigere end, hvad de fleste tror. Hjælpen koncentrerer sig om det skete, og fokus er rettet mod at genoprette personens ressourcer.

Psykologisk krisehjælp gives som regel til almindelige velfungerende mennesker, som har været ude for en voldsom oplevelse. Det kan f.eks. være vold, røveri, en arbejdsulykke, dødsfald, fyring, mobning og chikane, nærdødsoplevelse, ledelseskonflikter eller andet.

Hjælpen er hjælp til selvhjælp og bygger på de ressourcer, personen, gruppen/virksomheden eller ledelsen i forvejen er i besiddelse af.

En uventet og voldsom oplevelse kan ofte medføre sygefravær, hvilket er en uønsket omkostning for både virksomheden og for samfundet som helhed – og også et dårligt udgangspunkt for det enkelte menneske. Psykologisk krisehjælp fra Toftemosegaard sikrer, at jeres medarbejdere får en professionel hjælp til hurtigere at genoprette deres ressourcer, således at sygefraværet minimeres.

De seneste år er tilbudet om psykologisk krisehjælp til medarbejdere blevet mere og mere udbredt i danske virksomheder. Det er der flere forklaringer på: Virksomhederne har fået øje på den økonomiske gevinst, der er ved at investere i medarbejdernes velbefindende. Men det handler også om at kunne fastholde værdifulde medarbejdere i virksomheden, ligesom både kunder, investorer, medarbejdere og andre samarbejdspartnere i dag forventer, at virksomhederne tilbyder sunde arbejdsforhold.

Som hovedregel kan Toftemosegaard tilbyde krisehjælp inden for 12 timer fra den første kontakt.

Akut psykologisk krisehjælp kan tilbydes indenfor 1-2 timer døgnets 24 timer, året rundt, evt. i første omgang via telefon.

Blog Button For Blogger Or Blogging Web Sites Ved behov for akut krisehjælp ring da på tlf. 47 52 83 60 eller 20 40 83 70

Hvad koster det

Prisen aftales. Det afhænger blandt andet af, hvor hurtigt vi skal rykke ud og hvor i landet, det skal foregå. Ring eller send en mail om jeres/dit ønsker, så finder vi en fornuftig pris. Udgangspunktet er 980 kr. pr time (60 min.) + tillæg ved akuttid (indenfor 1-24 timer), aftenkonsultation, weekend og helligdage. Det er muligt at indgå en fordelagtig firmaaftale, hvor der er mulighed for stor fleksibilitet og en økonomisk besparelse.

Se Arbejdstilsynets interne instruks for psykisk førstehjælp:

KLIK HER

Kontakt

For nærmere information kontakt da venligst aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen på tlf.  2040 8370 eller mail: post@toftemosegaard.dk

Ved behov for akut krisehjælp ring da på tlf. 47 52 83 60 eller 20 40 83 70

 Troubled woman